Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (4.84 secunde)
Ministrul Economiei, Codrut ßeres, vrea ca Hidroelectrica sa taie un miliard de KWh din livrarile de electricitate catre cele trei companii care exporta, crescand simultan si preturile de furnizare, anunta NewsIn. "Pe mine ma deranjeaza foarte mult contractele de export de energie ale Hidroelectrica si am cerut o renegociere.
Statul va plati integral, iarna aceasta, factura de energie termica familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu caldura consumata de cei care stau la bloc si au venituri lunare de maximum 125 de lei pe persoana, a decis miercuri guvernul.
Brazii pentru sarbatorile de iarna vor putea fi cumparati in acest an cu 18 lei, direct de la Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva, cu doi lei mai mult decat anul trecut, a declarat directorul comercial al RNP, Cristian Apostol, citat de NewsIn.
Din categoria pasiunilor destul de costisitoare fac parte si sporturile de iarna. Impatimitii schiului trebuie sa scoata, de exemplu, din buzunar in aceasta perioada, pentru un echipament complet, cel putin 2.000 RON.
Aproximativ 10.000 de turisti ortodocsi de rit vechi, din Rusia, Ucraina, Belarus si Republica Moldova, isi petrec Craciunul si Revelionul pe stil vechi in tara noastra, estimeaza reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citati de NewsIn.
Culturile agricole ar putea fi compromise in 2007 din cauza caldurii excesive si a lipsei zapezii inregistrate in aceasta iarna.
Salariatii de la Commet SA Tecuci sint decisi sa nu mai munceasca. ... Surse din interiorul societatii ne-au spus ca oamenii sint decisi sa nu mai lucreze daca nu-si primesc repede salariile si bonurile de masa ce nu le-au mai fost acordate de la inceputul anului 2006.
Sezonul toamna-iarna revolutioneaza moda cu noile tendinte. In debutul celei de a XXXIX-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2007 au fost prezentate culorile specifice unui outfit lejer, dar in acelasi timp la moda.
Primariile de pe raza judetului Constanta au inceput deja sa se intereseze de ajutorul de incalzire pentru iarna. "Pentru ca vremea frumoasa se cam apropie de sfarsit, autoritatile publice locale ne-au intrebat deja ce se mai intampla cu ajutorul pentru incalzire cu lemne si carbuni.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Românii s-au grabit în numar neasteptat de mare sa achizitioneze vacante de lux pentru perioada sarbatorilor de iarna.
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
Ei bine, aceste drumuri, pentru care platim oricum diverse taxe, multe si marunte, de nici nu le mai stim numarul, ar fi trebuit sa beneficieze, potrivit intelepciunii CNADNR-iste (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania), de inca o plata, tot din buzunarele noastre!
Nivelul ridicat al panzei freatice ingreuneaza procesul de constructie al Centrului Expozitional si de Afaceri din Craiova Cele trei firme care au castigat licitatia pentru construirea Centrului Multifunctional s-au adunat ieri pe locul fostului Targ Romanesti, pentru a incepe lucrarile.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar al PSD din Senat, a transmis un Comunicat de presa intitulat: "Iarna ii va surprinde, din nou, pe guvernanti". ... Ca de obicei, guvernantii sunt surprinsi de iarna care deja s-a instalat in multe regiuni ale tarii.
Construceia magistralei Gara de Nord - Otopeni incepe in iarna In iarna vor incepe lucrarile de constructie la magistrala de metrou Gara de Nord - Otopeni, iar licitatia penutru alegerea constructorului va avea loc in perioada octombrie-noiembrie.
Antrenorul formatiei ALRO Slatina, Daniel Mogosanu, a strigat ieri "catalogul", la prima sedinta de pregatire din 2012, desfasurata pe stadionul "Metalurgistul", prezentandu-se 23 de fotbalisti. ,,Venim dupa o perioada destul de lunga de vacanta.
Tinerii David Lazar si Adrian Horvat nu-i pun, inca, lusitanului in pericol postul de titular. ... Lusitanul de 31 de ani nu are parte de concurenta adevarata intre buturile gorjenilor, tinerii David Lazar si Adrian Horvat fiind "necopti"
google-analytics.com